VIS 2014

V letu 2014 organiziramo planinski tabor na otoku Visu od 26.4.2014 do 3.5.2014, z nastanitvijo v hotelu ISSA***

Dalmatinski otok VIS je zelo razčlenjen otok, s številnimi zalivčki, peščenimi plažami in globokimi zalivi v katerih so v večini slikovita mediteranska naselja. Na zahodni strani otoka je široki zaliv Komiža, na severovshodni pa precej zaprt zaliv Viška Luka. Na rodovitnih poljih vrh otoka, kjer je večina naselij, gojijo predvsem vinsko trto. Otok ima izjemno geostrateško lego, zato je bila že v 4. stoletju p.n.š. ustanovljena močna grška kolonija, prvo urbano naselje na Jadranu. Po drugi svetovni vojni je bil otok spremenjen v bazo JLA. Povsem odprt za turizem je postal otok šele po letu 1992. Biseri svetovne kulturne dediščine v naročju ohranja narava in blaga mediteranska klima so tehten razlog za turistično, športno in kulturno privlačnost Visa.
Ker je na otoku markiranih preko 50 km planinskih poti, je poleg plavanja na drugem mesto pohodništvo .

NAMESTITEV: Hotel ISSA v mestu VIS.

DEJAVNOSTI NA VISU:. V 7. dneh bomo lahko prehodili skoraj večino poti, ob tem pa bo še dovolj časa za ogled kulturnih, etnoloških in naravnih znamenitosti. Program dejavnosti bodo udeleženci prejeli pred odhodom!

CENA : sedemdnevni paket - 250.00 € vklučuje: organizacijo izleta, avtobusni prevoz, bivanje, polpenzijon-zajtrk -večerja-(samopostrežni sistem) in prevoz s trajektom .

HOTEL ISSA *** v sobah je T, WC,TV..

Zaradi rezervacij na agenciji RELAX, zbiramo prjave z vplačilom 50€ -(akontacija), do 4.12.2013. oziroma do zasedbe.
Možno bo tudi obročno odplačevanje!!

PRIJAVE: Rudi Ambrož 041-443-453

Prednost ob prijavi imajo člani PD Radlje ki imajo poravnano članarino PD!

 
Naslednji izlet

Datum: 7.10.2017
Kraj: Smrekovec - dan kor. planincev
Vodi: Rudi 041 443 453

Prijava uporabnikovJoomla Extensions Directory Listing